16 sätt att tjäna pengar snabbt

Om du har lite tid att skona och vill tjäna pengar snabbt, det finns gott om strategier att överväga. Här är några snabba pengar system värt att forska om du vill tjäna pengar idag:

Håll en loppmarknad. Om du har en gård eller garage och massor av objekt att sälja, kan du ha en loppmarknad så tidigt som i morgon. Genom att annonsera din försäljning på lokala Facebook-sidor och Craigslist kan du också hoppa över den betalda tidningsannonsen och behålla alla vinster för dig själv. Om du inte har tid att prissätta allt, försök be kunder att “göra ett erbjudande” eller gruppera liknande objekt på tabeller med ett annonserat pris (t.ex. allt på denna tabell är $5).

Relaterat: hur man har en loppmarknad

Sälj plasma. Efter att ha passerat en första screening kan du vanligtvis sälja din plasma för var som helst från $25 till $ 50 per donation. För att kvalificera dig måste du stå i en lång rad eller dyka upp tidigt, vara villig att fylla i ett mycket personligt frågeformulär och uthärda en smärtsam nålstick eller två. Fortfarande, sälja plasma är ett bra sätt att samla in pengar snabbt-om du kan stå besväret.

Erbjuda att titta på barn eller husdjur. Om du känner någon som har barn eller husdjur, kan du enkelt börja en sida spelning som barnvakt eller sällskapsdjur Barnvakt. För att låta folk veta att du är intresserad, skicka ut en grupp E-post som beskriver dina tjänster, lägga upp en annons på Facebook, eller berätta för vänner och bekanta om din tillgänglighet personligen eller via telefon. Du kan också skapa en profil på en barnvakt remiss webbplats som Care.com. – herr talman!

Ställ in ett konto på Rover.com. Njut av furry företag då och då? Dessa dagar, många professionella sällskapsdjur sitters ställa in ett konto på Rover.com. med Rover.com, du kan nå människor i ditt område som aktivt letar efter någon att titta på sina hundar, katter, hamstrar eller sköldpaddor, antingen i sitt hem eller din egen. Du kan ställa in egna regler och schema och komma med din egen prissättning genom Rover.com pet-sittande plattform.

Relaterat: hur man tjänar pengar hund-sitter igenom Rover.com

Sätt datorkunskaper att använda på Fiverr. Om du vet hur man gör nästan vad som helst på nätet, kan du sälja och marknadsföra dina tjänster på Fiverr. Medan Fiverrs minsta serviceavgift på $5 betyder att du inte tjänar mycket i början, kan du lägga till ytterligare förmåner och tjänster när du får ett stadigt flöde av kunder och några positiva recensioner.

Sälj saker online. Om du har högkvalitativa objekt att sälja, det finns en massa online marknadsplatser du kan använda. Se bara till att du förstår de avgifter som är förknippade med din försäljning innan du tar steget. Där grannskapet Facebook-sidor och Craigslist annonser är gratis, många online marknadsplatser eller sändningsbutiker avgift för annonser eller kräver att du gaffla över en procentandel när du gör en försäljning.

Relaterat: Beyond eBay: sex bättre sätt att köpa, sälja och handla saker Online

Återvinna metallskrot. Olika typer av metallskrot kan återvinnas för kontanter vid skrotupplag runt om i landet. Men hur mycket du ska göra beror mycket på var du bor. Metaller som vanligtvis handlas för kontanter inkluderar aluminium, koppar, mässing och stål.

Hyr ut en parkeringsplats. Om du bor i en upptagen eller överbelastad område och har Parkering att skona, kanske du kan hyra ut din parkeringsplats för några snabba pengar när du inte använder den. Helt enkelt annonsera din öppna parkeringsplats online inklusive information om platsen, oavsett om det är täckt eller avslöjat, och önskad timme, vecka eller månadsavgift. Om du vill kan du även använda en webbplats som bara Park eller ladda ner Spot-appen för att nå fler potentiella kunder.

Skaffa en rumskompis. Om du har ett extra rum i ditt hem eller lägenhet, är att få en rumskompis ett sätt att samla in pengar snabbt. Inte bara kan de hjälpa till att betala hyran, men de kan också hjälpa till med andra räkningar som verktyg, kabel och internettjänst.

Relaterat: är en rumskompis värd den ekonomiska fördelen?

Sätt upp ett vägställ. Beroende på var du bor, kan du vinst vackert genom att inrätta en vägkanten stå. Om du bor nära en utväg område, till exempel, kan du köpa fall av buteljerat vatten, sätta dem på is, och sälja dem till förbipasserande för dubbelt vad du betalat. Att sälja frukt och producera du växer själv är också en smart idé i mycket reste områden.

Registrera dig för TaskRabbit.com. med TaskRabbit kommer du att vara ansluten till lokalbefolkningen som behöver hjälp med vanliga sysslor. Beroende på dag, kan du få betalt för att gå en hund, plocka upp någons kemtvätt, eller göra någons matinköp. Bäst av allt, det är gratis att skapa en profil och komma igång.

Sälj Gamla läroböcker. Om du just avslutat college, kanske du kan förvandla dina gamla läroböcker till kalla, hårda pengar. Du behöver förmodligen inte dina gamla böcker ändå, och webbplatser som Amazon.com, BookFinder.com, och Cash4Books.net gör processen enkel och smärtfri.

Sälj dina collegebrev. Om du uppmärksammade i klassen och tog utmärkta anteckningar, kunde du sälja dem för en stilig vinst. För att se om dina anteckningar är efterfrågade, kolla in Stuvia.

Sälj din gamla mobil. Om din gamla mobiltelefon är ganska ny och i anständig form, du kan överväga att sälja den för några snabba pengar på nätet. Medan sälja den på eBay eller Craigslist är alltid en möjlighet, Du kan också prova lyckan på teknikspecifika återförsäljning webbplatser som Gazelle.com, Glyde.com, och SellMyCellPhones.com. – herr talman!

Bli en handledare på fritiden. Ämnesexperter och nyutexaminerade kan inte ha några problem att undervisa andra på fritiden – och tjäna pengar i processen. För att hitta kunder, posta annonser på college anslagstavlor, fråga runt din inre cirkel, eller prova en college handledning webbplats som Tutor.com. – herr talman!

Anmäl dig till kliniska läkemedelsförsök. Registrera dig för kliniska läkemedel prövningar är ett ovanligt sätt för människor att tjäna extra pengar, men det fungerar fortfarande. Med ClinicalTrials.gov, du kan utforska olika kliniska prövningsmöjligheter i ditt område. Var noga med att läsa det finstilta, ställa frågor och förstå riskerna.

Navigation