Bästa övergripande barnvagn & sulky

Händerna ner, den mest rekommenderade barnvagnen & sulkyn bland våra experter var Uppababy Vista, en anpassningsbar, grow-with-your-family barnvagn som kommer chock full av funktioner och rymmer upp till tre barn med rätt tillbehör och Adaptrar (säljs separat). Den levereras med en liggdel, så “det fungerar från dag ett med ett spädbarn”, enligt LaBracio, och dess madrass är luftad, så föräldrar kan ha sinnesfrid när deras barn sover i den. Moderliga grundare Liz Tenety och Jill Koziol älskar Vista ” eftersom det tillåter dig att ha tre barn (kickboard och två platser) samtidigt utan att lägga till bredd på barnvagnen.”De uppskattar också möjligheten att använda den med barn i olika åldrar (i liggdelen, sätet och kickboard, som säljs separat), eller barn i samma ålder (i två bassinets eller två platser). Andra funktioner som våra experter älskar om Vista inkluderar den stora solskyddet och en av de största lagringsunderställningarna på marknaden.

“Varukorgen är ENORM, säger Natasha K., en barnflicka i New York-baserade barnomsorg SmartSitting. “Det passar lätt tre Trader Joes paper shopping bag-fulls av matvaror. Det är verkligen ett odjur.”Andra gillar hur manövrerbar, smidig och lätt att driva Vista är. SmartSitter Tracy-Lee N. tillägger att hon gillar ” hur lätt det är att byta säte till en lutande position; hur bekväm sätet verkar vara för barnet, och fast också, så att barnets rygg stöds; vagnen ändrar aldrig riktning av sig själv när man trycker på den, vilket gör att den känner sig säker.”SmartSitter Meghan D. gillar också sin manövrerbarhet och säger, “jag tycker att detta är den mest populära barnvagnen bland de familjer jag barnflicka för.”Som SmartSitter Michaniya C. uttrycker det:” när du tar det genom gatorna i New York City i djup snö, kommer du inte köpa någon annan barnvagn.”Jessica Rockowitz, grundare av varje mamma Födelseutbildning kallar Vista” en sulky som gör allt.”

Men några av våra experter varnar för att det inte kommer att fungera för alla, eftersom det är en stor och tung barnvagn & sulky som inte är den mest lämpliga för att ständigt sätta in och ta ut en bilstam, till exempel. Och kostnaden är oöverkomlig för många människor. Men om du planerar att ha mer än ett barn är Vista en av de bästa tandemstilarna (inte sida vid sida), expanderbara barnvagnar på marknaden. Plus, som både Saxton och LaBracio påpekade, har Uppababy fenomenal kundservice. Stadsbor kanske vill överväga sulkys istället, som erbjuder det bästa av Vista (hållbarhet, smidig körning, bra solskydd och under lagring, men bara rymmer ett barn i taget) men på en lättare, mindre ram som viks lite lättare. Liksom Vista kan du fästa en liggdel eller barnbilstol på den.

Navigation