De kräver en av de viktigaste pirat IPTV med mer än 6,000 kanaler

Världen fortsätter att vända och det finns många saker som inte slutar på grund av coronavirus pandemin. Bland dem, kampen mot pirat IPTV 24 av de mest populära underhållningsföretagen. Det sista vi vet är att flera företag, inklusive Universal, Paramount, Columbia, Disney och Amazon, har fördömt en av de viktigaste Smart IPTVs med mer än 6,000 kanaler. Detta kan avsluta stängningen av tjänsten, vilket enligt kärandena genererar betydande ekonomiska fördelar med en IPTV box.

Kampen mot pirat IPTV Viking slutar inte. De senaste nyheterna om detta inträffade den 24 mars när ACE (Alliance for Creativity and Entertainment) bekräftade stängningen av fyra nya domäner för att titta på pirate IPTV. Bland dem, ausmediastreaming.com.au, en Sverige IPTV leverantör; watchmoviesfree.com.au. EmpireTV.ca, den mest populära pirate IPTV-tjänster i Kanada eller ZeddIPTV.com med en närvaro särskilt fokus på Australien.
Nitro TV-ett nytt mål i kampen mot pirat TVIP.

I det här fallet talar vi om Nitro TV eller Nordic IPTV24, en av de mest kända tjänsterna av denna typ över hela världen. Förra fredagen, en koalition med företag som vi har berättat om, lämnade in en rättegång mot Alejandro Galindo, påstådd ansvarig för portalen, förutom ytterligare 20 personer.

nitro tv

Det dök upp i Kalifornien och direkt anklagar plattformen för att erbjuda hundratals TV-kanaler och på begäran 24 timmar om dygnet i både USA och andra delar av planeten. Dessutom lyfter de fram att plattformen låter dig titta på filmer som The Office, Spider-Man: Homecoming, Toy Story 3, Star Trek Beyond, Homecoming eller Joker.

Klagomålet förklarar att mer än 6000 kanaler och innehåll på begäran kan nås från webben, från mobiltelefoner eller från Smart TV. Dessutom fördömer de användningen av Facebook för att marknadsföra plattformen och dess försäljning till slutanvändare. I den här gruppen rapporterar de vad som är nytt och tillåter användare att göra förfrågningar om nytt innehåll på IPTV.

För att ge oss en uppfattning om verksamheten, bekräfta att endast en av återförsäljarna av Bästa IPTV aktiverade 45 000 användare under de senaste 12 månaderna, med ett månatligt pris vanligtvis runt 20 dollar eller euro.

Förutom de olika utmärkelser som de ber om, vill de inkludera Namecheap och Domain.com, ansvarig för registrering av domäner Tekkhosting.com och IPTVKINGS.se respektive. Slutligen vill de ta kontroll över alla nitro TV / IPTV-kanaler.

Vi kommer att hålla dig informerad om utvecklingen i fallet mot Nitro TV på IPTVS.

Navigation