Hur bra fungerar NordVPN ihop med IPTVKING?

NordVPN har konsekvent betygsatt dessa killar som en topp VPN-leverantör som funkar kanon ihop med iptvking.se. Anledningen är att det är en mycket säker tjänst som är packad med säkerhetsfunktioner som DNS läcka skydd, stealth mode, en Killswitch, dubbel-hop och VPN till Tor.

Lägg till att en Zero-logs politik och väl genomfört OpenVPN kryptering (militär grad) och du börjar förstå varför. Resultatet är en pålitlig och pålitlig VPN som är bra nog att göra även de mest dataintensiva uppgifter (till exempel streaming i HD). Med NordVPN får du frihet och digital integritet, och användarna är fria att göra vad de vill (inklusive torrenting).

Du kan betala för VPN med ett kort, med Bitcoin, eller via PayPal. Du har flera alternativ för paymentment planer inklusive månatliga, 6 månader, 1 år, 2 år eller 3 års planer. NordVPNs 3-årsplan erbjuder de största besparingarna, du kan få 75% rabatt med vårt exklusiva erbjudande.

Slutligen, detta VPN har en 30-dagars pengarna tillbaka garanti, så att du kan testa det utan att riskera dina surt förvärvade pengar, vinn!

Navigation