Hur man köper Instagram likes (Och varför det är en dålig idé)

Instagrams nya algoritm använder engagemang som det viktigaste måttet för att avgöra ett inläggs popularitet. I huvudsak ju mer likes och kommentarer dina inlägg får, desto mer dina inlägg kommer att ses av en större publik.

Vikten av engagemang är varför det inte förvånar mig att köpa gillar kan verka som ett frestande alternativ. Det är bara inte bra.

Det går inte att förneka att likes är avgörande för framgången för ditt Instagram-konto. Låt oss till exempel säga att du arbetar för en smoothieshop och vill lägga upp ett utsökt smoothierecept på Instagram för att locka engagemang från en hälsomedveten publik.
Ladda ner 25 Gratis Företag Instagram-mallar.

Om ditt hälsosamma smoothie-inlägg får massor av gilla-markeringar har det en bättre chans att konkurrera med andra toppinlägg med liknande hashtags och kan till och med visas på Instagrams Explore-sida. Sidan Utforska, som du kan hitta på Instagram genom att klicka på förstoringsglaset sianerar symbolen, är en sammanställning av inlägg som du har likes och inlägg som du har gillat av konton som du ofta interagerar med. Eftersom sidan Utforska visar användare inlägg sina anhängare som, det är ett effektivt sätt för ditt företag att nå en ny publik.

Men samtidigt som en massa likes är värdefullt, det är bara en produktiv marknadsföringsstrategi om du har uppnått dem organiskt.

Att köpa Instagram likes kan verka som en bra metod för att öka engagemanget, men det är faktiskt en farlig taktik som kan göra tvärtom, minska ditt engagemang och förstöra ditt varumärkes rykte.

Läs vidare för att ta reda på de två sätt användare som för närvarande köper Instagram likes, och hur tar antingen vägen kan peta hål i din marknadsföringsstrategi.

Navigation