LED växt lampor

Medan de är betydligt dyrare än lysrör, lysdioder använder hälften av el och varar fem gånger längre, mer än att betala för sig själva på lång sikt. Den genomsnittliga LED-lampan från hårdvaruaffären är inte avsedd för växttillväxt, men – du behöver speciell , en relativt ny teknik som alltmer är tillgänglig från trädgårdsleverantörer.

LED växbelysning kan mycket större ljusintensitet än fluorescerande glödlampor och finns i fullspektrumform. En enkel tumregel: lysrör används ofta när man odlar bara en handfull växter; lysdioder är att föredra för större mängder eftersom du kan uppnå högre ljusintensitet per kvadratfot. En annan fördel med lysdioder? De producerar mycket lite värme jämfört med andra glödlampor – ett problem som kan bli problematiskt när du har mycket ljus i ett litet utrymme.

Här kan du köpa billig växtbelysning

Efter att ha kollat runt lite på nätet, så tyckte jag ändå att kanske billigast butik du kan köpa växtbelysning på är Snorbilligt.se. Dem har ett stort och brett sortiment, med massa olika lampor du kan köpa. Jag tycker dem är super bra, för dem visar också vart du kan köpa med upp till 90% rabatt från andra länder. Besök gärna den hemsidan så förstå du vad jag pratar om.

Navigation