Mass Gainer vs. Whey protein – vad är bäst för dig

Föreställ dig en magra liten unge in i gymmet för första gången. Oavsett hur mycket han äter, kan han inte verkar få de muskler som han letar efter. Nu, den här unge vilja bli smattrade med råd, lämna, rätt och centrerat på vad han behov till gör. Den vanligaste av alla dessa kommer att ta kosttillskott för att få dessa extra kalorier hans kropp desperat behov. Nu om du är ungen eller killen ge honom råd, du behöver veta skillnaden mellan vassle protein och billigast gainer på Snorbilligt.se. Nåväl, vi är här för att besvara denna fråga en gång för alla. Så låt striden börja, massa Gainer vs Whey protein.

Innan vi kan komma till en slutsats, måste vi förstå skillnaden mellan vassleprotein och massa Gainers. Båda har en annan kemisk sammansättning och påverkar din kropp på olika sätt. Det beror helt på hur du arbetar och den kroppstyp som du letar efter.
Är protein tillskott OK att ta?

Även om det är mestadels marknadsförs mot idrottare och kroppsbyggare, proteintillskott kan vara ett användbart komplement till din kost. Proteinet i dessa tillskott bidra till att överföra näringsämnen, reparera celler och öka produktionen av hormon och enzymer. Även om det inte finns några verkliga risker förknippade med att ta protein varje dag, det kan vara farligt om du överskrider ditt dagliga behov.

Många läkare och forskare har dragit slutsatsen att ingredienserna som finns i proteintillskott kan variera kraftigt. Det finns vissa kosttillskott som kan över 30 olika ämnen som kan innefatta klumpförebyggande medel och tillsatser som potentiellt skulle kunna utgöra en risk för din hälsa. Det finns också risken för njursvikt och hjärtproblem i samband med proteintillskott. Biologiskt, om vi konsumerar mer än 30% av vårt dagliga kaloriintag som protein, det kan orsaka problem för vår hälsa.

Med detta sagt, detta gäller allt som tas i överskott. Så nu vet du de risker som är förknippade med proteintillskott och hur man förebygger eventuella hälsoproblem, vi kan gå vidare till att avgöra vilket proteintillskott är bättre.

Navigation