Olika typer av solarium krämer

Många av er kanske undrar vilken typ av solkräm du ska använda och hur man väljer den perfekta produkten för din hud. Du är ofta kvar och frågar dig själv vilken solsängar som passar mig? Det finns ett stort antal solbäddskrämer och lotioner tillgängliga på marknaden. Först och främst kan solstolar krämer hittas i olika kategorier som acceleratorer, Bronzers, kylare och lotioner med tingles och var och en av dem tjänar ett annat syfte.

För mer information om solarium krämer funktioner och ingredienser har en titt på Tansun s solsängar krämer katalog, där du kan hitta en bred samling av krämer från de mest kända tillverkare som Pro Tan, Power Tan, Emerald Bay, Fiesta sol och morot Sol.
Solarium Accelerator krämer

Acceleratorer är solstolar krämer med rent återfuktande och konditionerande effekt som håller huden återfuktad och mjuk och hindra den från att torka ut. Att hålla hudens fukt hjälper dig att sola snabbare, undvika torrhet och exfoliering och i sin tur behålla din solbränna längre i en solsäng. Naturliga tan acceleratorer kan användas före och efter varje garvning session. Tansun Leisure föreslår definitivt Mörk av Emerald Bay för djup återfuktning utan att täppa till porerna.

Lämplig för alla hudtyper och speciellt för nybörjare i inomhus garvning.

Navigation