Vaginalt sex med din secdocka

Detta är ett av de vanligaste sätten för människor att njuta av sina sexdockor. Varje kvinnlig sexdocka vi säljer kommer med en fullt fungerande vagina. För många av våra dockor har du ditt val mellan en avtagbar (som liknar en fickfitta eller ett köttljus) eller fast vagina. Vi inkluderar djupet av varje docka vaginal öppning på vår hemsida. Var noga med att välja en docka som rymmer din storlek.

Alla våra dockor består av kisel eller TPE. Båda är utomordentligt realistiska känsla. Våra vaginor är gjorda för nöje och utformade så att det känns som om du har sex med en riktig levande människa. Vi köpte våran via sexdockan.com som har flera olika sexdockor på lager, vilket är bra frö den som vill köpa sig en docka.

Processen fungerar precis som du skulle tänka dig. Du placerar sexdockor som du köper via Snorbilligt.se vill, då tränger du in i dockan och fortsätter som du normalt skulle. Friktionen och trycket kombinerat, känns helt fantastiskt.

Vi får ofta frågan om det är okej för män att avsluta inuti sina dockor. Svaret är ja. Detta är en mycket vanlig praxis, och våra dockor var utformade för det. senare kommer vi att få in några detaljer om att ta hand om din docka efter att den delen är över.

Navigation