olika nivåer på prepper

Denna nivå av prepping på prepperbutik kräver mer eftertanke och planering. Även om det är extremt genom vanlig jämförelse, finns det fortfarande högre nivåer av prepping som ska uppnås.

  1. Förberedelser för en långsiktig katastrof

Denna nivå liknar nivå 3, förutom att de planerar för en mycket längre tidsram på månader eller till och med år. Som ett resultat har de ofta redskap och förnödenheter som är helt imponerande och kan konsumera mycket mentalt och fysiskt utrymme. Nivå 3 och 4 är något av ett kontinuum i praktiken.

Prepping behöver inte vara ett trist betongfallskydd och gasmasker. Att bo i en enkel stuga utanför nätet med viss självförsörjning kan göra dig till en seriös “nivå 4” Prepper.

Medan de tidigare tre nivåerna har tagit olika steg för att förbereda sig för brist på Infrastruktur, syftar denna nivå till att leva dagligen utan det moderna ekonomi-och transportsystemet. Dessa människor bor ofta på landsbygden och producerar mycket (om inte alla) av sin egen mat. De har fungerande brunnar, kraftkällor som inte ingår i elföretaget och andra medel för självstöd. Målet för denna grupp är att ha en stor katastrof producerar ingen förändring i deras livsstil som helst, och att leva på obestämd tid utan systemet.

Navigation