Vitare tänder med tandblening

I grund och botten kan alla som tänker lysa sitt leende dra nytta av tänder. Individer med tänder som är fläckade på grund av ålder, cigarettrökning eller olika andra yttre färgningsaspekter är utmärkta utsikter för tandblekning. Studie visar att tandblekning är helt effektivt hos mer än 78% av människorna. När tandblekning fortsätter att växa i överklagande fortsätter forskningen kring alla typer av blixtlarmsystem.

Tandblekning är inte långvarig och fungerar genom att eliminera de organiska materialen i emaljen genom att lösa upp dem med ett peroxidderivat. Dessutom är tandblekning bara effektiv om det finns mycket emalj.

Det finns två principiella former av tandblekning: specialblekning och även tandblekningssatser.

Expert Pearly Whites Bleking

Den mest pålitliga och bästa tekniken för tandblekning är det tandläkarövervakade förfarandet. Först kommer tandläkaren att avgöra om du är en kandidat för tandblekning och också vilken typ av blekningssystem med billig tandblekning som verkligen skulle ge de bästa resultaten. Tandläkaren behöver dessutom titta på vad du direkt kan förvänta dig för din individuella situation. Innan tandblekningsterapin rengör de flesta tandvårdsexperter tänderna, fyller alla typer av tandhåligheter och ser till att klientens tandköttsvävnader är friska och balanserade.

Tandläkare kommer i allmänhet att föreslå att man försöker tandbleka först för att förhindra kravet på ännu mer komplexa kosmetiska jobb. Frågor som kan äga rum vid professionell tandblekning är oregelbundna och är vanligtvis mindre. På det hela taget är tandblekning under specialistvägledning en effektiv metod för blekning av tänderna.

Tandblekningssatser

En alternativ metod för professionell tandblekning är att använda ett tandblekningssystem eller -paket. Majoriteten av tandblekningssystem innehåller en blixtgel som sätts i munstycken som passar över dina tänder under olika tid. I allmänhet kostar tandblekningssatser av hög kvalitet ungefär $ 500 till $ 800. Tandbelysningssystem med budgetplan börjar på cirka 29,95 dollar, men de är vanligtvis mycket mindre tillförlitliga.

American Dental Association har faktiskt gett sitt godkännande till vissa tänderlättningsartiklar, så var säker och sök ADA-märket för godkännande om du ska skaffa dig ett blekningskit. Det är viktigt att tillverkarens anvisningar följs specifikt när man använder ett hemtandblekningsset. På samma sätt ska du inte använda en tandblekning i mer än 2 veckor utan att komma i kontakt med en muntlig professionell.

Nackdelar och även begränsningar av Pearly Whites blekning

Även om tandblekning är extremt effektiv, kan det finnas kortvariga nackdelar, såsom värkande tandkött eller ömma tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och tandfyllningar återgår bara till sin ursprungliga färgning; de lätta inte någon form av extra med expert tänder lightening. Olika fläckar behöver olika lösningar, därför är det nödvändigt att ha en tid med en tandvårdsspecialist innan du prövar en tandblekning.

Medan tandblekning skapar ljusare leenden är vissa människors förväntningar mycket höga, liksom de är besvikna över resultaten.

Studier fortsätter i alla typer av blekningssystem. På grund av dess prestanda ser tandblekning till att fortsätta expandera i överklagande. Rutinmässig professionell tandrengöring av din tandläkare hjälper säkert till att upprätthålla den bestående framgången med tandblekning
Överväg tandblekning om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller röka cigaretter.

Navigation