De 9 topprankade sängar vi sov på i 30 dagar

Vi har nått topp sängar trötthet: skylla paradoxen val eller det faktum att de flesta av oss är helt utmattad i allmänhet, men att välja en säng – eller ens en säng – är tröttsamt. Med tanke på det överväldigande antalet madrass alternativ tillgängliga, bestämde vi oss för att faktiskt prova de topprankade stilar från de största varumärkena första hand – genom att sova på dem för en hel 30 dagar.


Vi har alla unika kroppar och egenheter som bidrar till våra snoozing preferenser – men i slutändan bör en bra sängar tillåta oss att sova lyckligt och sunt (som människorna i dessa tunnelbaneannonser). Specifika sömn stilar åt sidan, det finns en faktor att leta efter när man köper “bra” säng: en som håller ryggraden i linje samtidigt som stödjande tryck jämnt på din kropp (ungefär som en kram). Resten, som storlek och material preferens, är ganska varierande – varför var och en av R29 testare framåt har en unik uppsättning parametrar för att bedöma deras valda skum till hybrid och kylning sängar med.
Bläddra vidare för sina ärliga recensioner som förhoppningsvis hjälper dig att känna dig lite mindre rastlös när du köper madrassen av dina drömmar.

Navigation