Typer av barnsängar

Om du letar efter en barnsäng när ditt barn har vuxit ur sin nuvarande säng, eller om de vill ha en ny säng som matchar deras nya sovrumsstil, har vi en rad barnsängar som finns i olika storlekar och stilar för att matcha ditt barns ålder och rum. Ta en titt på de olika typerna av sängar nedan:

En barnsäng är perfekt för små barn som övergår till sin första säng. Vi erbjuder en rad roliga småbarnsängar med Disney-teman, populära TV-karaktärer och roliga mönster som din lilla kommer att bli kär i, vilket gör deras nya säng spännande. Ta en titt på vårt sortiment nedan av barnsängar.

Hyttbäddar är ett utmärkt val för barns sovrum, oavsett om de är små eller rymliga. Vårt sortiment av hyttbäddar erbjuder komfort, stil och massor av funktionalitet med skrivbord, inbyggda förvaringsalternativ och unika mönster. Bläddra bland alternativen nedan och läs vidare för mer hjälp att hitta den perfekta sängen för ditt barn med sängtillbehör.

Våningssängar är bra för barnens sovrum – särskilt där två syskon delar. Om utrymme är ett problem, välj en våningssäng med förvaring för att verkligen få ut det mesta av sovrummet. Vårt sortiment har utformats med säkerhet, komfort och bekvämlighet i åtanke på bäddmadrasser.

Mid sleeper sängar är ett fantastiskt val för barns sovrum, särskilt där utrymmet är begränsat. Vårt sortiment av mid slipers erbjuder stil, komfort och funktion med förvaringsalternativ inklusive mid slipers med skrivbord, inbyggda lådor och skåp. Bläddra bland alternativen nedan och läs vidare för mer vägledning av latex bäddmadrasser.

Om du letar efter en multifunktionell och platsbesparande säng för ditt barns sovrum kan en hög sovsäng vara svaret. Även känd som loftsängar, dessa sängar har en övre våningssäng sovrum, som frigör golvytan nedanför. Under sovrummet ger höga sängar plats för ett skrivbord, extra förvaring eller en futon, vilket gör detta till ett utmärkt val för mindre rum eller barn som vill ha sitt eget utrymme för sängar.

Vi erbjuder ett brett utbud av andra barnsängar, inklusive små enkelsängar och enkelsängar i ett brett utbud av material, färger och förvaringsalternativ för att matcha den typ av rum ditt barn vill ha i alla åldrar. När du har köpt ditt barn en ny säng kanske du också vill ha en ny madrass att gå på den. För mer information ta en titt på våra barns madrass Köpguide av Tempur bäddmadrasser.

Navigation