Ecigg shop i Sverige

Det finns massa olika ecigg shop butiker i Sverige, både på nätet och i fysiska butiker runt om i landet. En utav dessa var den svenska ecigg butiken eciggkedjan.se, som är en ganska ny butik i denna branschen. Detta är en grym ecigg shop som snabbt har blivit en ledande aktör, och då främst inom denna branschen.

När vi var ute och kollade runt på nätet så fann vi cirka 200 olika ecigg shoppar, och det flesta av dem säljer naturligtvis också e-juice precis som eciggkedjan gör. En produkt som vi gillar väldigt mycket är Dinner Lady, som är en grym ejuice enligt oss. Som du säkert förstår finns det hur många ejuice smaker hällst, och det är inte alltid lätt att bestämma sig för vilken man gillar mest.

Vad gör en bra ecigg shop då?

En utav de saker vi tycker en bra ecigg shop gör är att dem skickar snabbt, och har gratis frakt om man beställer över en viss summa. Man kan säga att det nästan ska vara standard i Sverige idag. De flesta ecigg butikerna erbjuder detta numera, och frågan är om man hade kunnat skippa detta idag. Det hade nog varit svårt i vart fall att ta både betalat för ecigg, och frakten när alla andra erbjuder gratis frakt.

Navigation